Пощенска банка разширява кръга на ползвателите на своя мобилен портфейл ONE wallet by Postbank, като

...
Пощенска банка разширява кръга на ползвателите на своя мобилен портфейл ONE wallet by Postbank, като
Коментари Харесай

Мобилният портфейл ONE wallet на Пощенска банка вече е достъпен за всички

Пощенска банка разширява кръга на ползвателите на своя мобилен портфейл ONE wallet by Postbank, като прави налично приложението и за консуматори, които не са клиенти на банката. ONE wallet е модерният отговор на динамичните потребности на потребителите през днешния ден, като им дава услуга с фокус върху удобството, сигурността и отличен надзор за безконтактни картови разплащания и парични преводи през телефон. На всеки регистриран за услугата ползвател се издава безплатна дигитална карта към сметка за електронни пари, с която може да прави безконтактни разплащания на ПОС терминали, да пазари в интернет, да подрежда парични преводи и да се възползва от още доста улеснения, които ONE walletпредоставя на своите ползватели. 

Приложението дава опция за осъществяването на бързи, безплатни преводи към други консуматори на ONE wallet, само по мобилен номер на получателя, като в допълнение улеснение е опцията за търсене по име всред телефонните контакти на ползвателя. Също по този начин потребителите могат да извършват преводи в лв. към сметки на Пощенска банка или други доставчици на платежни услуги в България по посочен IBAN. За ползватели – регистрирани клиенти на банката,приложението дава възможност и за осъществяване напреводи към лични карти или карти на трето лице, издадени от Пощенска банка, по номер на картата. Обогатените функционалности дават опция за създаване и запазване на списък с доверени получатели, което ще разреши потребителите бързо и елементарно да изпращат към тях преводи без в допълнение потвърждeние.

Дигиталният портфейл дава на клиентите възможност за ефикасен надзор на регистрираните в него карти, като им позволява не единствено да блокират и разблокират своите карти, когато решат, само че и да трансформират техните предели, да ограничат региона на потребление на карата, както и да вършат разнообразни настройки по каналите (ПОС, Интернет и АТМ), като позволяват или лимитират използването на платежните си принадлежности. 

Обогатената версия на новаторското приложение предлага допълнителна възможност дигиталната карта да бъде захранена от карта, издадена от друга институция в страната, а за максимално удобство – данните на картата могат да бъдат непокътнати за последващо зареждане. ONE wallet надгражда потребителското прекарване като прибавя опцията за „ push “ известия, посредством които потребителите да бъдат информирани и за движенията по своите сметки. Актуална е и опцията за персонализирана класификация на картите, налични в приложението. Потребителите имат опция да употребяват ONE wallet във всички търговски обекти в страната и в чужбина, в които е разполагаем безконтактен ПОС терминал, а в допълнение на преимуществата на приложението е опцията за прибавяне на карти за преданост, без нуждата от наличието на физическите им пластики.

„ Динамичното развитие на финансовите и софтуерни нововъведения в портфолиото от артикули и услуги на Пощенска банка е изцяло с фокус върху потребителя и неговото максимално удобство. С новаторския ни цифров портфейл, който лансирахме предходната година и чиито характерности постоянно надграждаме, се стремим да отговаряме на новите потребности на нашите клиенти, с цел да им осигурим наистина качествено изживяване. За този интервал освен допълнихме с нови функционалности мобилната апликация, но създадохмевъзможност тя да бъде достъпна както за наши клиенти, по този начин и за потребители, които имат карта, издадена от друга банка в страната и текущо не употребяват наши артикули и услуги, но предпочитат цифровите способи на разплащане и мощно оценяват предимствата, които получават с тях. Нашата цел е да осигуряваме персонализирани решения според очакванията и нуждитена потребителите “, разясняват от Пощенска банка. 

ONE wallet е наличен за консуматори на смарт телефони с операционни системи Android 6+ и iOS 11+, налична и активирана NFC функционалност. При устройства с операционна система Android безконтактните разплащания се извършват през самото приложение,инсталирано на съответното устройство, а при операционна система iOS, заплащанията се правят през функционалността Wallet (Apple Pay) на iPhone. Приложението е налично за събаряне в Google Play, App store, а вече и в Huawei App Gallery.

Пощенска банка предлага съвременни банкови артикули и услуги, които дават добавена стойност на клиентите. Те са част от дълготрайната ѝ тактика за развиване на цифрови решения и новаторски канали на банкиране за улеснение на потребителите. Повече информация за мобилния портфейл ONE wallet by Postbank, всичките му функционалности, както и условията към мобилните устройства за инсталирането му, може да бъде открита на адрес , във всеки клон на банката в страната или на къс номер *7224.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР